Πανεύκολη συνταγή για δροσερή γρανίτα φράουλας, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ένα παγωτάκι είναι ότι πρέπει!


Υλικά:
65 γραμμάρια νερό
65 γραμμάρια ζάχαρη
365 γραμμάρια καθαρισμένες φράουλες


Εκτέλεση:


Ανακατεύουμε το νερό μαζί με τη ζάχαρη και τα βράζουμε έτσι ώστε να γίνουν σιρόπι!


Το αφήνουμε να κρυώσει και το ρίχνουμε στο μπλέντερ, μαζί με τις φράουλες.


Το αλέθουμε καλά και σουρώνουμε το μείγμα το οποίο τοποθετούμε σε σκεύη για γρανίτες!


Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 16 ώρες τουλάχιστον και το παγωτάκι μας είναι έτοιμο!


Σίγουρα πιο οικονομική και πάνω απ΄όλα ξέρετε τι τρώτε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top