Τα 5 είδη διατροφής που αυξάνουν τη διάθεση για ...σεξ και προτείνουμε να τα δοκιμάσετε αφού όλα είναι υγιεινά και βοηθούν τη λίμπιντο!


Καλά τα κεριά και η απαλή μουσική αλλά τα παρακάτω υγιεινά φαγητά σίγουρα επηρεάζουν τα ορμονικά επίπεδα, την ενεργεία, την λίμπιντο και την διάθεση για έρωτα!!!

 

Σπαράγγια :  είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 ,φυλλικό οξύ και μπορούν να ενισχύσουν την διέργεση και τον οργασμό. Επίσης έχουν  βιταμίνη Ε που διεγείρει τις ορμόνες της γυναίκας άλλα και του άνδρα.


Αβοκάντο:  η ενέργεια και η λίμπιντο είναι ζωτικής σημασίας για  το καλό σεξ. Το αβοκάντο είναι γεμάτο με μέταλλα , μονοακόρεστα  λιπαρά και βιταμίνη Β6 τα οποία κρατούν την ενέργεια σας και την σεξουαλική σας ορμή.


Καυτερές πιπεριές : λόγω της καψαΐκίνης, μια χημική ουσία που περιέχουν, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν απελευθέρωση των ενδορφινών στον εγκέφαλο, δημιουργώντας ένα αίσθημα εφορίας με αποτέλεσμα "ενισχυμένα" ερωτικά παιχνίδια και θερμότερο σεξ.


Σοκολάτα: από καιρό έχει συνδεθεί με το καλό σεξ. Περιέχει τρυπτοφάνη, η οποία βοηθά την παραγωγή σεροτονίνης του σώματος ,μια καλή χημική ουσία που αυξάνει  στην σεξουαλική διέργεση.


Στρείδια : λόγω του ψευδαργύρου που υπάρχει στα στρείδια, αυξάνεται   η παραγωγή της τεστοστερόνης μιας ορμόνης σημαντικής για την ρύθμιση της λίμπιντο σε γυναίκες και άνδρες άλλα και στην σεξουαλική τους αποδοτικότητα. Οι επιστήμονες λένε ότι ο ψευδάργυρος αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων,  άλλα και την κινητικότητα τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top